Novice

Zaključilo se je državno prvenstvo v dvojicah

tekmovalni tenis

Loparje so vihteli tudi na seniors državnem prvenstvu v dvojicah, ki je potekalo v Ljubljani. Spremljali smo lahko ženske do 50 let in nad 50. letim ter moške v treh skupinah, do 50. leta, do 65. leta in nad 65. letom.

Seniors državno prvenstvo v dvojicah v Ljubljani.

Pri ženskah do 50. leta so igrale glavni del turnirja in tolažilni del, vse skupaj smo spremljali 8 parov igralk. V glavnem delu sta bili najboljši Katarina Pišljar in Vesna Belič, v tolažilnem delu pa sta največ pokazali Špela Ingolič in Romina Pirc Radulović. V kategoriji nad 50 let pa so se 3 pari dvojic pomerili znotraj ene skupine. Največ zmag, 2 zmagi, sta dosegli Slavka Srebrnjak in Ksenija Jeras.

Pri moških so v prvi kategoriji do 50. leta igrali v 2 skupinah. Najuspešnejša para izmed vsake skupine sta se potem pomerila v finalnem obračunu. Klemen Kadivnik in Aleš Maček sta bila najuspešnejša. V kategoriji do 65. leta starosti so prav tako igrali v dveh skupinah, najboljša sta bila Tone Komar in Damir Konjar. Pri moških nad 65. letom so igrali v eni skupini in največ zmag sta dosegla Nurija Pašić in Marjan Žižek.

ZMAGOVALCI POSAMEZNIH KATEGORIJ:

Ženske do 50 let: Katarina Pišljar/Vesna Belič

Ženske nad 50 let: Slavka Srebrnjak/Ksenija Jeras

Moški do 50 let: Klemen Kadivnik/Aleš Maček

Moški do 65 let: Tone Komar/Damir Konjar

Moški nad 65 let: Nurija Pašić/Marjan Žižek