Novice

Mestna teniška liga SLOVAN 2022

klubske novice

Obveščamo vas, da bomo tudi v letošnji sezoni organizirali Mestno teniško ligo posameznikov ter dvojic za članice in člane TD Slovan.

Prijave sprejemamo do 30.04.2022 na info@tdslovan.si ali pri gostinskem lokalu ob teniških igriščih.

LIGA POSAMEZNO

TD Slovan bo organiziral Mestno teniško ligo za člane in članice TD Slovan (s plačano članarino in igralnino) za leto 2022. Tekmovanje se bo pričelo 09.5.2022 in bo končano predvidoma do konca septembra. Lige bodo sestavljene na podlagi števila prijav in kakovosti igralcev tako, da bodo igralci v ligi čimbolj izenačeni in bodo tekme zanimive. Organizirali bomo tudi ligo posameznikov za starejše člane (+65), zato te še posebej vabimo, da se nam pridružijo. Tekme se bodo igrale na dva dobljena seta, v primeru tretjega seta s tie-breakom do 10. Ostala pravila bodo objavljena, ko bodo lige sestavljene in bo narejen razpored izzivalcev za posamezne tekme.

LIGA DVOJIC

Za ligo dvojic se lahko prijavijo vsi člani in članice TD Slovan (s plačano članarino in igralnino) za leto 2022. Tekmovanje se bo pričelo 09.5.2022 in se bo odvijalo predvidoma do konca septembra.
Ob prijavi navedite ime ekipe, kapetana ter člane ekipe in njihove kontakte zaradi lažjega obveščanja (mail, telefon vseh članov ekip). Ekipa naj bo sestavljena iz vsaj 3 članov, ker prestavljanje tekem zaradi odsotnosti članov ekip ne bo mogoče.
Razpored lige dvojic bo pripravljen za vsa kola naprej, predvidoma bi vsaj 2/3 tekem odigrali do poletnega premora, ki bo med 11.07. in 21.08.2022. Razpored, št. skupin… je odvisen od števila prijavljenih ekip.
Prijavljene ekipe bodo razporejene predvidoma v dve skupini. Liga dvojic bo potekala ob ponedeljkih med 17. in 19. uro. Žrebanje igrišč bo ob 16,45 uri.
Izzivalec dvoboja je prvo napisana ekipa iz razporeda tekem, izzivalec pa za tekmo razpisanega kola priskrbi žogice ter celotno igrišče. V primeru odpovedi kola zaradi zunanjih dejavnikov se celotno kolo odigra po razporedu na predviden rezervni termin, ki je prav tako ob ponedeljkih.

Ostala pravila bodo objavljena, ko bodo lige sestavljene in narejen razpored tekmovanja.
Po zaključku teniških dvobojev lige dvojic bo vsak ponedeljek organizirana tudi manjša pogostitev, kotizacija za posamezno ekipo, ki jo poravna kapetan ob žrebanju igrišč prvega kola pa znaša 100 EUR.

Upravni odbor TD Slovan